Skip to content

Seabourne Logistics breidt opnieuw uit aan de Contour Avenue in Hoofddorp en opent haar vierde vestiging in Nederland.

Hoofddorp – 22 november 2022: ”We zijn erg blij met de volgende stap en met deze uitbreiding’, vertelt algemeen directeur Jan Kalkman van Seabourne Logistics Nederland. ”Deze gloednieuwe locatie met 8.334m2 vloeroppervlak is hard nodig om de verwachte groei goed te kunnen faciliteren.”

Dit betekent dat wij vanaf 1 december op het Prologis Park Schiphol deel uit gaan maken van een groot hoogwaardig distributie centrum van ca. 115.000 m² met een BREEAM Excellent duurzaamheidscertificaat. Onze locatie, DC5, is een van de 4 units gevestigd aan de Contour Avenue in Hoofddorp met een directe toegang  tot de A4 en de N201.

Naast de naamswijziging en ons 60-jarig jubileum begin dit jaar, zal de nieuwe locatie in Hoofddorp een sterke focus hebben op de B2B en B2C e-commerce markt en Service Logistics. Naast de twee bestaande succesvolle warehouse en fulfilment locaties in Eindhoven en Sassenheim, zijn we in staat om nog betere en efficiëntere logistieke oplossingen te kunnen bieden in de gehele logistieke keten. Deze volgende stap is een weerspiegeling van onze groei van de afgelopen jaren en reflecteert onze groeistrategie en ambitie waar we samen met onze mensen en nieuwe technologieën naar toe willen.

De reeds ingezette IT transitie als toevoeging op onze bestaande business-to-business oplossingen zal verder worden uitgebreid naar de business-to-consumer markt. Nieuwe logistieke oplossingen, API-connecties met de verschillende verkoop platformen en e-commerce systemen zorgen voor een uitgebreidere keuze in verzendopties, extra flexibiliteit en een beter voorraadbeheer voor onze klanten. Hierdoor wordt hen ook de uitdagingen bespaard van het moeten bouwen aan en het uitbreiden van een logistiek partnernetwerk zonder schaalvoordelen buiten de thuismarkt om.

”Hiermee zullen wij onze klanten het volste vertrouwen blijven geven dat wij door onze uitgebreide ervaring de eerstelijns partner zijn en blijven voor alle logistieke uitdagingen en oplossingen. Vanaf de fabriek ergens in de wereld tot aan een levering aan de eindconsument,” aldus Kalkman.

Heeft u vragen of wenst u meer informatie? U kunt u contact opnemen met:

Jan Kalkman
Managing Director
Email: jkalkman@seabournelogistics.com