Skip to content

Brandstof toeslagen

Door de aanhoudende stijging van de brandstofprijzen zijn wij genoodzaakt om een variabele brandstoftoeslag te berekenen over onderstaande verzendoplossingen. De toeslagen worden berekend per zending en over het netto gefactureerde bedrag.

Fuel Surcharges

Due to the continuing rise in fuel prices, it is necessary to implement a fuel surcharge on the rates for services. The surcharge will apply to the net invoiced amount for shipments.

De brandstoftoeslag wordt maandelijks aangepast, met uitzondering van onvoorziene noodsituaties, om de fluctuerende verschillen in brandstofkosten op te vangen. Details van de werkelijke toeslag worden maandelijks bijgewerkt in geval van onvoorziene noodsituaties. De meest recente en actuele percentages van onze brandstoftoeslagen kunt u opvragen bij uw accountmanager.

Houd er rekening mee dat onze brandstoftoeslagen alleen gelden voor onze Economy en Express verzendoplossingen. Op alle vrachtzendingen vanuit onze vracht en operations afdelingen worden eventuele brandstof- en ander toeslagen vermeld op het moment van de aanvraag en uiteindelijke offerte.

Brandstof Toeslag

Express

40,5%

Economy

31,5%